Sieg!

Bayern München vann och jag kan inte vara lyckligare!

Fotboll

I kväll spelar Bayern München mot antagonisten Borussia Dortmund i DFB-pokal. Jag är jättenervös och uppenbarligen väldigt töntig.

Och så var det jobb igen

Har haft en riktigt dålig dag i dag. Försökte få upp humöret genom ett gympass men det gick inget vidare.

Nu ska jag i väg mot nästa jobb, party.

Tjugo

I går fyllde jag tjugo år. För 30 år sedan var det bara 10 år sedan jag inte fanns. Så gammal är jag.


Kanske borde skriva mitt testamente?

Sämst

Har tagit semester så jag har mest degat hemma. Galet skönt att glida omkring hemma invirad i en mjuk filt och inte vara särskilt produktiv. Är ledig imorgon också, men ska försöka gymma lite då. Så att ni vet, viktiga grejer ni läser här, va?



Epic fail

Bayern vann i går. Jag var och är fortfarande väldigt glad! Mest glad är jag att alla vider som tror att PL är den bästa ligan med dem bästa lagen blev bevisade motsatsen. Åh. Avgå alla.

Hard work work

Jobb, gym och nu lite jobb igen. Så ni vet. Anteckna.

Jaha

Det här med att blogga kanske inte riktigt var min grej trots allt... Kämpa!

Lördag

Har ingenting att skriva. Alls. Har varit i Huddinge och spelat match, sen har jag sovit och ätit. Så jävla produktiv. Guldstjärna till mig!

Buse

Det borde vara olagligt att stiga upp innan sju en lördag. Fast nej, i så fall skulle jag få fett med böter.

Dagens-och kvällens tanke

Kvällens tanke:
Vem är det som har bestämt att tjejer ska klä sig i rosa och ha en nätt kroppsbyggnad? Vems påhitt är det att pojkar ska leka med bilar? Vems idé är det att män ska vara stora, starka, biffiga och intressera sig för fotboll? Vem är det som har sagt att kvinnor ska ha rumpa, bröst men samtidigt vara tunn och hålla sig till städning och matlagning?
 
/förvirrningen är total.

7k


 
Så här jag ser ut i skrivande stund - fettigt hår, ledsen, trött, något tom i blicken. Något tom i bollen.
 
Mina kom med tips om ingefära och honung och allt var det var, det skulle hjälpa min förkylning. Har ingetdera hemma, men väl vatten i kran så jag ska slå världsrekord i intag av vatten!
 
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej så länge.
 
 

Medan jag är på jobbet så håller Brynolf koll på er!

Gott och blandat

Alltså. Vet ni hur roligt det är att logga in på sin blogg och se att besökstatistiken ökar för var dag som går? I och med att jag skrivit om statistiken och hur bra den är så lär den väl succesivt sjunka nu, bara för att jag sa det. Typiskt min tur.
 
Dagen har varit seg, sedan rolig och därefter seg igen. Champions League pågår i skrivande stund och jag är fastklistrad, som så många gånger tidigare. Medan resten av världen glor på Real Madrid - Manchester United, ser jag på Shakhtar Donetsk - Dortmund. Mest för att jag är ett bundesliga-fan av rang. Förhoppningsvis vinner Dortmund (men eftersom jag skrivit om förhoppningar om vinst lär det bli förlust) och kan gå vidare i turneringen.
 

För en månad sedan låg jag hemma i feber, två veckor senare blev jag tokförkyld och nu, två veckor efter den senaste förkylningen är jag förkyld igen. Vad fan är det för fel på mitt immunförsvar?  Mitt immunförsvar har typ tagit ett sabbatsår och lever livet i Thailand. Orkar inte.
 
Med detta sagt så sätter jag punkt för detta inlägg och kryper ner i sängen. Hej med er!
 
Bildkälla: google.
 
 
 

Dagens tanke

 
 
Dagens tanke:
Varför måste alla åka tunnelbana tillsammans med mig? Jag är snart 20, jag tror jag klarar mig själv..

Semlor, fuck yeah!

Efter jobbet kom Sara (F3) hem till mig och hon hade med sig tre semlor till mig! Vadå världens bästa vän?
 
Rekommenderar för övrigt "Bakstugan" i Västertorp, världens godaste bakverk. Semlan som är på tallriken är därifrån!

Laddar upp inför fettisdagen

Dagen har varit till belåtenhet. Jobbade en timma extra, skyndade hem för att packa om väskan min och fläta mitt hår (prioriteringar..), därefter åkte jag till Gärdet för att sitta barnvakt i några timmar.
      Ena tösen fyllde år för några veckor sedan så jag kom med present till lilltjejen och en försenad födelsedagspresent till stortjejen, båda blev minsann glada och visade glatt upp presenterna till sina päron. Resten utav kvällen lekte vi med deras presenter och dansade till Pippi Långstrump och Sjörövar Fabbe, jag borde bli utsedd till "Nanny of the year".
 
Imorgon är det min favoritdag på året - fettisdagen. Sara kommer över och har förhoppningsvis med sig några semlor till mig! Mitt rekord är fem stycken semlor, ska försöka putsa det rekordet imorgon! Det är ju viktigt med utveckling..
 
 
Väl mött!

Marissa Cooper

 
Under helgen har jag sett en del från säsong 2 av the O.C, typ världens bästa serie. Smått otroligt att det är 10 år sedan serien började visas. Fan vad gammal jag har blivit.
 
Men. Är det bara jag som hatar Marissa? Är det bara jag som vill slita hennes huvud i bitar och ge henne en ordentlig åthutning? Den tjejen är nothing but problems. For real. Hon är så jävla besvärlig. Är tillsammans med Alex, flirtar med Ryan och håller sig samtidigt distanserad ifrån honom. Är över-social med Trey, även fast Ryan bett både henne och Seth att låta honom vara. Umgås med Oliver som försöker få bort Ryan ur hennes bild, han tar även droger och är mytoman "men alla är goda människor" (vadå naiv?), tycker hon. Hon sårar Johnny och gör slut med Ryan i tid och otid. Flirtar med Ryan medan hon är tillsammans med Luke och drar linor med Volchok tills hon inte tycket det är speciellt roligt längre. Dubbelmoralens mästarinna. By far.
 
 
Kan dock inte låta bli att förälska mig i hennes hårsvall under tredje säsongen. Jeez.
 
 

I'm back!

Ååååh. Jag är tillbaka.
 
Jag har inte bloggat på 1,5 år. Time flies. Jag bloggade med en kompis för 5 år sedan, därefter försökte jag blogga själv vilket gick riktigt bra. Men sen glömde jag bort bloggen i takt med att jag faktiskt hade saker att göra på dagarna. Märkligt, va?
 
Det verkar som att "Extreme Home Makeover" har dragit förbi med sin buss här på blogg.se, jag känner inte igen någonting alls. Fler tillval, fler designval och fler grejer att hålla koll på. I'm going mental. Jag ska försöka ta mig tid att fixa en lite bättre bloggdesign än den här, den känns något opersonlig. Om inte annat, är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig?
 
 
Nå väl. Ska försöka hålla liv i den här bloggen ett tag fram över.

Heido.
 
En liten bild på mig och die Katze.
RSS 2.0